Zpět k nabídce

Prodej novostavby přízemního domu 4+kk 126 m2, Antošovická, Koblov

7 899 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte nový přízemní dům pro svou rodinu? Chcete mít dům na pěkném místě v okolí novostaveb, a přitom být kousek od centra Ostravy?

V tom případě mám pro Vás novostavbu moderního rodinného domu v obci Koblov poblíž Ostravy. Jedná se o zděný dvojdům - levá část, který je právě v druhé etapě výstavby. Dispozičně se jedná o moderní přízemní dům s dispozicí 4+kk o velikosti 125,6 m2 + terasa. Dům stojí na rohovém pozemku o velikosti 430 m2 a nabízí příjemné soukromí.

Dům má praktické řešení, kdy v přízemí se nachází vstupní chodbička, technická místnost, koupelna s vanou i sprchou. Jsou zde dva samostatné pokoje, nechybí ložnice s vlastní koupelnou a 46 metrový obývací pokoj s kuchyní a jídelní částí s výhledem na terasu díky velkoformátovému HS portálu. Samozřejmostí je příprava na předokenní žaluzie, krb nebo klimatizaci.

Momentálně jsou na domě provedené svislé a vodorovné konstrukce, jsou osazené kvalitní dřevěná eurookna v barvě antracitu, vyzděné příčky a pokračují další práce. Dům bude připraven v září 2024 se zámkovou dlažbou na 2 parkovací stání před domem, včetně fasády s dekory a nočním osvětlením, srovnanými terény. V interiérech budou hotové omítky, kompletní technická instalace (voda, elektřina), příprava na fotovoltaiku (možnost čerpání dotace). Finální položení podlahy a obklady koupelny se sanitou jsou v režii nového vlastníka stejně jako interiérové dveře. Topení je podlahové heatflow, kdy celá stavba je navržena dle energetické náročnosti budovy v komfortu domu s téměř nulovou spotřebou.

Tento dům splňuje moderní parametry rodinného domu, které od něj noví majitelé můžou očekávat. Jedná se o lokalitu novostaveb, přístupnou z obecní komunikace, kdy do centra Ostravy to budete mít cca 10 minut autem, nechybí zde MHD které je 300 m od domu a nedaleko jsou i školky nebo nákupní centra. V případě zájmu jsme schopni zajistit financování hypotékou od úvěrového specialisty.

Zaujal Vás tento dům? Zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám dům již nyní ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Základní údaje

Evidenční číslo202413764
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena7 899 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně provize a právního servisu + poplatek na KN a úschova financí (advokát, notář, banka)

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaAntošovická, Slezská Ostrava, Koblov, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Koblov
GPS latitude49.88824
GPS longitude18.295898

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyDvojdům
Inž. sítě230V, 400V
VybaveníTerasa, Parkování
Možnosti topeníLokální tuhá paliva, Podlahové, Jiné, Ústrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt

Plochy

Užitná126 m2
Podlahová126 m2
Zahrada279 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Michal Lesňák