Reference

Reference našich spokojených klientů:

Pan Lesňák měl po celou dobu velmi profesionální přístup a má hluboké znalosti ve všech záležitostech týkajících se nemovitostí. Pana Lesňáka doporučujeme a v budoucnu se na něj opět rádi obrátíme
Marek Stratil

Makléřka s výborně připravenými materiály k bytu, který nabízí. Velmi proaktivní přístup, nápomocná. Já jako "prvokupovatel" nemovitosti, velmi oceňuji její pomoc a přístup.
Darina Tomajková

Přístup paní Ing. Matuškové hodnotím jako vysoce profesionální skvěle zpracovaná foto a video prezentace bytu a následné vyřízení všech nezbytných formalit od rezervace bytu až po jeho faktické předání. Velice oceňuji i její ochotu přizpůsobit svůj program mým časovým nárokům. Paní Ing. Matuškovou mohu jen doporučit. Děkuji za její práci.
Pavla Krausová

Dobrý den, pan Lesňák je více než jen realitní makléř. Při koupi bytu je jeho přístup vůči klientovi již od počátku na velmi vysoké profesionální a morální úrovni. Od zadání GPS informace k jednoduché orientaci na dané místo, vynikající prezentaci nemovitosti a kompletní poskytování přesných informací na jakékoliv dotazy kupujícího, tak po celou dobu realitního řízení včetně nadstandardních služeb k vyřízení veškerých náležitostí spojených s bydlením. Je nezbytné také zmínit úsměv, pohodu a dodání jistoty a klidu klientovi, který jej při každé obchodní schůzce doprovází. Vše působí velmi přirozeně a klient je prakticky od prvopočátku až do konce veden všemi obchodními kroky naprosto plynule a zřetelně. Taktéž v případě zařízení / vybavení interiéru má zařazeny v komplexu služeb veškeré možnosti, tudíž i v této oblasti za klienta převezme veškeré starosti. V dnešní hektické době bych ráda ještě zmínila ještě jeden důležitý aspekt, a sice kdykoliv je pan Lesňák kontaktován telefonicky, nikdy nerozlišuje mezi limitem pracovní doby, vždy je na příjmu a přesně se orientuje v konkrétním obchodním případu. Motto "Děláme reality srdcem" je pravdivé a plně vyjadřuje odbornost, přístup a obchodní cit vůči klientovi. Je mi ctí vyjádřit panu Lesňákovi respekt a poděkování.
Jitka Otáhalová

Paní Matuškovou vřele doporučuji, má vynikající prezentaci nemovitostí, rychlé jednání, vynikající přístup, s prodejem další nemovitosti bych ji rozhodně znovu oslovil.
Kuba Kočnar

Pan Lesňák je profesionál na svém místě. Při prodeji bytu jsme nemuseli nic řešit, o vše bylo postaráno do největšího detailu. Styl a způsob prezentace nemovitosti je na špičkové úrovni. Velmi osobitý přístup. Děkujeme.
Martin Urbánek

Slovy pana. Mikity, že se makléřská profese dá dělat i slušně se mi zde na 110% potvrdila a můžu zde udělit 5*+. 1, Bych chtěl říct, že jsem byl na straně kupují ho a dlouho vybíral byt. Tudíž už jsem měl spoustu poznatků a přehledů od ostatních Realitních makléřů nebo kancelářích. Mnohdy jsem byl situacemi otráven nebo dokonce i naštván. 2, Určitě jsem, nebyl jednoduchý klient. Vše, jsem chtěl mít prověřené od nezávislého právníka a některé body ve smlouvách se upravovali pro můj klid, a tak trochu, nebojím se říct i komfort. S panem Mikitou, jsme vždy všechno v poklidu probrali a body byly vždy splněny. 3, Jelikož, máme oba náročnější práci. Často jsme jednali pouze na dálku, a to buď telefonicky nebo email. Vše, na čem jsme se domluvili platilo a bylo vždy rychle vyřešeno. 4, Možná se s tím ještě nesetkal ale jak říkám, obrázek firmy nebo osobního pohledu předcházejí recenze. Proto jsem si vyhledal starší recenze, které byli uděleny panu Mikitovi a napsal bývalým klientům. Samozřejmě pro svůj klid a taky ať vím s kým jednám. Ozvali se mi téměř všichni oslovení a Já, rázem zjistil že jednám s člověkem, u kterého se nevytratil lidský přístup a férovost. 5, Oslovení klienti byli prodávající, kupující i ti co chtěli svou nemovitost pronajmout a setkal jsem se, jen s chválou a doporučením. Jsem rád, že jsem poznal skvělou osobu jako je pan. Mikita a přeji mu mnoho štěstí k dalším spokojeným klientům
J. L.

Právě jsme dokončili prodej bytu s panem Lesňákem, který jsme s ním před 5ti lety koupili. Není asi nic, co bych vytknul. Komunikace bez problému, vše vyřídil, všude byl včas, výstup jeho práce je opravdu kvalitní a pokud budu něco kupovat nebo prodávat, tak se mu určitě ozvu.
Robin Weiss

Chtěla bych tímto poděkovat paní makléřce za její vysoce profesionální přístup, rychlé jednání a velmi příjemné vystupování. Moji nemovitost prodala za neuvěřitelný jeden den.
Veronika Hajdušíková

Doporučuji maximálně využít příkladného přístupu všech makléřských služeb poskytovaných makléřkou paní Ing. Nelou Matuškovou. Zejména hodnotím rychlost, zodpovědnost, kompletnost při plnění požadavků zákazníka. Pro tyto skutečností doporučuji využít služeb při obchodování a pronájmů z nemovitými věcmi.
Udo Wibytul

100% doporučuji paní Nelinku. Prodávala nám barák. Profesionální přístup, o nic jsme se nemuseli starat, vše zařídila, nádherná prezentace k nemovitosti a rychlý prodej bez starostí. Za mě jedno velké děkuji !!!
Tereza Mielničková

Vřele doporučuji - pan Mikita je velmi ochotný , vše vysvětlí a za mě skvělé je, že jedná na rovinu.
Nikola Dorotíková

Skvělý a rychlý přistup, vše mi bylo jednoduše a stručně vysvětleno. Byl jsem moc spokojený :)
Vojtěch Lyčka

Jednání a spolupráce s paní makléřkou je vždy na profesionální úrovni. Díky jejím znalostem, zkušenostem a kontaktům vše probíhá hladce, velice rychle a efektivně ve prospěch všech zúčastněných stran. Paní makléřku vřele doporučuji. Maximální spokojenost
Michal Szajer

Ráda bych touto cestou s radostí pana Lesňáka označila za nejlepšího makléře. Co se týče spolupráce, byla naprosto špičková. Již od prvního kontaktu, až po ten poslední, byl pan makléř naprosto poctivý, informoval mě o všech krocích, o všech schůzkách s potencionálními zájemci, a vlastně o všem... Co se týče samotného zpracování inzerátu, opět špičková práce. OPRAVDU VELICE DOPORUČUJI a do budoucna, pokud by byla potřeba, ráda opět využiji jeho služeb.
Šárka Petrušková

Skvělá spolupráce, výborná komunikace, vše skvěle vysvětleno a ochota se vším pomoct. Moc děkujeme za spolupráci. Za nás 1*.
Jiří Kaluža

Pana Lesňáka, coby makléře, mohu vřele doporučit. Kvality jeho komplexně poskytovaných služeb spočívají zejména v připravenosti, vstřícnosti a přímočarosti, empatii, spolehlivosti, odbornosti a profesionalitě, v hladkém průběhu a dochvilnosti. Jednání s panem Lesňákem je navíc vždy velmi příjemné a sympatické. Tímto mu rovněž děkuji za dosavadní spolupráci
Lenka H.

Paní Matuškovou mohu jen doporučit, její profesionalitu v kombinaci s lidským přístupem jen tak nenajdete. Myslí za klienta a dotahuje věci, které by vás vůbec nemusely napadnout. Naprosto nadstandardní servis ve všech směrech. Pokud jste na ni natrefili, máte štěstí.
Michaela Trojakova

Naprosto profesionální práce na vysoké úrovni. Vše rychle a hladce vyřízeno. Absolutně bez starostí. Určitě doporučuji využít makléřských služeb ing. Matuškové.
Lukáš Cipryan

Naprostá spokojenost. Vřele doporučuji. Profesionální přístup, rychlé a vstřícné jednání. Rádi se znovu obrátíme na pana Mikitu v dalším řešení spolupráce přes reality.
Ivana Bražinová

VELMI, VELMI OBROVSKÁ SPOKOJENOST. NEMÁM SLOV. PERFEKTĚ VŠE ZAJIŠTĚNO,VYSVĚTLENO TAK, ŽE JSEM TOMU ROZUMĚLA I JÁÁÁ. OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI. JE UŽASNÝ NE JEN JEKO REALITÁK, ALE I JAKO ČLOVĚK. VŽDY K RUCE I KDYŽ UŽ AKCE PROBĚHLA A ZAŘÍDÍ I TO CO NEMUSÍ.
Tlučková

Odbornost, preciznost, ochota a celkově profesionální přístup jsou důvody, proč se na pana Mikitu obracíme již několik let. Nemáme důvod hledat jinde. S jeho prací jsme byli vždy spokojeni.
Kamil Peterek

Pan Mikita je profesionál tělem i duší. Od začátku až do konce s ním byla naprosto perfektní komunikace. Informoval mě o každém kroku, a to hned. Vždy vše srozumitelně vysvětlil, poradil, navrhl nejlepší možné řešení. Prodej bytu byl pro mě díky němu naprosto bezproblémový a mohla jsem se na něj maximálně spolehnout. Pan Mikita dělá reality opravdu srdcem :-) a velmi to jde na jeho práci znát. V budoucnu se budu obracet už pouze na něj. Nemohla jsem totiž narazit na lepšího realitního makléře, a to zcela upřímně. Tímto ještě jednou: pane Mikita, moc Vám děkuji! :-)
Michaela Wlazlová

Odbornost, preciznost, ochota a celkov profesionln pstup jsou dvody, pro se na pana Mikitu obracme ji nkolik let. Nemme dvod hledat jinde. S jeho prac jsme byli vdy spokojeni.
Kamil Peterek

Pan Lesňák mne zastupoval při prodeji dvou bytových jednotek v Karviné, kdy se nám povedlo oba dva byty prodat za velmi zajímavou cenu a také za velmi krátkou dobu. Spolupráce byla velmi profesionální, perfektní komunikace, inzerce, poradenství, právní služby a všechno co je potřeba. Já jakožto klient jsem opravdu nemusel nic řešit a o vše bylo postaráno. Spolupráci s panem Lesňákem opravdu doporučuji, za mě nejlepší zkušenost, kterou jsem kdy s realitním makléřem měl. Zároveň pokud budu v budoucnu cokoliv řešit, zcela jistě se znovu obrátím na pana Lesňáka. Ještě jednou tímto děkuji za super spolupráci. :)
Vladimír Dužík

Pana Lesňáka, coby makléře, mohu vřele doporučit. Kvality jeho komplexně poskytovaných služeb spočívají zejména v připravenosti, vstřícnosti a přímočarosti, empatii, spolehlivosti, odbornosti a profesionalitě, v hladkém průběhu a dochvilnosti. Jednání s panem Lesňákem je navíc vždy velmi příjemné a sympatické. Tímto mu rovněž děkuji za dosavadní spolupráci. Lenka H.

Dobrá realitní kancelář.Pani Herrmannová super realitní makléřka. Doporučuji. Pan Pek

Velmi dobrá spolupráce, mohu jen doporučit!
Lukáš Peza

Děkujeme p. Lesňákovi za pomoc s prodejem bytu, za jeho profesionální přístup, ochotu a příjemné vystupování. Vždy se snažil nám maximálně vyjít vstříc. Vřele doporučujeme jeho služby.
manželé Klimovi

Koupě bytu proběhla bez problémů, paní makléřka vše zajistila.
Michal Dorda

S panem Mikitou spolupracuji už delší dobu a vím, že se na něho můžu kdykoliv spolehnout. Při nabídce nemovitosti k pronájmu ji nechá profesionálně nafotit a pěkně odprezentuje. Zařídí vše potřebné - smlouvu, plné moci, pokud jsou potřeba, dokonce u dodavatele elektřiny vyřídí přepis smlouvy na nového nájemníka. Nájemníky, které přivede, jsou solidní a spolehliví, což je pro mě jako pronajímatele velice důležité. Vždy, když potřebuji něco z oblasti realit, třeba jen radu, tak vím přesně, na koho se obrátit. Je to pan Mikita.
Dan Koutecký

S panem Mikitou spolupracuji u del dobu a vm, e se na nho mu kdykoliv spolehnout. Pi nabdce nemovitosti k pronjmu ji nech profesionln nafotit a pkn odprezentuje. Zad ve potebn - smlouvu, pln moci, pokud jsou poteba, dokonce u dodavatele elektiny vyd pepis smlouvy na novho njemnka. Njemnky, kter pivede, jsou solidn a spolehliv, co je pro m jako pronajmatele velice dleit. Vdy, kdy potebuji nco z oblasti realit, teba jen radu, tak vm pesn, na koho se obrtit. Je to pan Mikita.

Pan Lesňák je vstřícný a velmi ochotný. Spolupráce s ním na velmi dobré úrovni.
Dana Molatová

Super jednání a vstřícnost, doporučuji na 100%.
Ing. Jaromír Šotek

Chtěli bychom ocenit vysokou úroveň a profesionalitu pana Lesňáka při prodeji naší nemovitosti od prezentace až po předání. Děkujeme a doporučujeme všem. Plintovi
manželé Plintovi

Mám zkušenost relativně s mnoha makléři a musím říct, že žádný se ochotou a profesionalitou panu Lesňákovi opravdu nevyrovná. Skvělý servis, komunikace, vše proběhlo rychle a bez problému. Velmi doporučuji. Mockrát děkuji!
Kristýna Černá

Ochotný přístup, profesionalita a kvalitní vyřízení všech záležitosti ohledně prodeje a přepisu. Moc doporučuji
Iveta Kollárová

Má zkušenost s prodejem přes realitní kancelář Ing. Nely Matuškové zbořila veškeré mé předchozí domněnky o nevýhodách spolupráce s RK. Paní makléřka je profesionál na svém místě.Veškeré podklady k objektu měla připraveny již při prvním jednání, další jednání s úřady paní Matušková také zprostředkovala. Naprostá vstřícnost, obrovská flexibilita, milý přístup, a taky velice rychlé a efektivní jednání.Velmi oceňuji lidský přístup.Vysvětlila nám vše do detailu na co jsme se ptali a já měl pocit, že prodávám byt s kamarádkou a ne s makléřkou. Určitě doporučuji se na ni obrátit. Nic není problém a ráda vše vysvětlí a ukáže. Skvělá spolupráce a komunikace. Maximální doporučení. Jestli chcete prodat či pronajmout byt, tak jedině Děláme Reality Srdcem a je to pravda, jak i vystupují za společnost a jednání mají v maximální úrovni.Byli jsme maximálně spokojeni a děkujeme za ni. Takových lidí víc a svět by byl zase v pořádku a lidé šťastnější.
Honner Otto

Spolehlivý, sympatický, konkrétní a velmi erudovaný makléř. Doporučuji využít služeb této realitní firmy.
Ivo Bojas

Pan Lesňák je profesionál od A do Z. Málo kdo,je tak ochotný laskavý a v zájmu klienta mu vyjít vstříc, nehledě na kompletní servis od nafocení nemovitosti zhodnocení ceny následný prodej, neboli nákup. Je to nejlepší makléř se kterým jsem se zatím potkala, jak po profesní, tak po lidské stránce Děkujeme a mohu jen doporučit !
manželé Stránští

Realitní makléř pan Michal Lesňák nám byl doporučen k prodeji bytu v Karviné. Při prvním setkání nám vyčerpávajícím způsobem vysvětlil vše kolem prodeje. Proběhlo profesionální nafocení nemovitosti a po zveřejnění nám podával průběžné informace. Prodej proběhl rychle, bez problémů. Velmi profesionální - spokojenost. Můžeme doporučit.
Žurková

Masivní inzerce Exportujeme na