Aukce nemovitostí

Chcete z prodeje nemovitosti získat v krátkém horizontu nejvyšší prodejní cenu? V tom případě nás čeká spoustu práce od nastavení strategie celého prodeje, přípravu nemovitosti, celou prezentaci nemovitosti včetně efektivního marketingu, aby se o Vaší nemovitosti dozvědělo v krátkém čase co nejvíce potencionálních zájemců. Aukce je totiž soutěž o nejlepšího kupce vaší nemovitosti. Někteří klienti se domnívají, že aukce je totéž, co dražba. Mezi aukcí a dražbou je však zásadní právní rozdíl, který má vliv na možný průběh aukce.

Prodávající mohou obchod podmínit dalšími požadavky než jen dosaženou cenou, zájemci neskládají žádnou dražební jistotu a finální volba, komu se nemovitost prodá je vždy a pouze na prodávajícím. Realitní makléř Vám na základě informací, zkušeností a výsledku aukce pomůže s vyhodnocení kvality přijatých nabídek, prověření schopnosti kupujících zajistit financování a splnění závazků.

To vše dnes činí aukci jedním s nejžádanějších způsobů prodeje nemovitosti. Flexibilita s možností dosažení nejlepšího výsledku podle představ prodávajících.

Chcete pomoci s prodejem nemovitosti pomocí aukce, kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře nebo na tel. č. 774 101 334

 

Masivní inzerce Exportujeme na