Jsme lokální realitní kancelář působící v rámci Moravskoslezského kraje a okolí s praxí od roku 2011 a hledáme obchodníky - srdcaře, které zajímá obor realit, jsou komunikativní a mají týmové ducha.

KOHO HLEDÁME?

Spolehlivého člověka, který pracovitý, komunikativní. Praxe v oboru není podmínkou, ale výhodou stejně osobní automobil.

 

CO NABÍZÍME?

Možnost seberealizace a kariérního růstu se vzděláním. Naučíme tě prodávat nemovitosti moderním a efektivním způsobem. S každou nemovitostí pracujeme originálním způsobem, tak aby výsledek, byl pro každého vlastníka co nejefektivnější. Po ruce budeš mít tým, se kterým dlouhodobě spolupracujeme a jsme schopni docílit efektivních prodejů a dlouhodobých pronájmů. Využíváme služby profesionálního fotografa, kameramana, dronisty, virtuálních prohlídek, markeťáků, ale také technických inspektorů, právníků, úvěrářů nebo stavařů a dalších spolupracovníků, kteří ti u tvé práce vždy pomohou. Pro klienty dokážeme tak "pod jednou střechou" zajistit vše potřebné, což bude tvá výhoda.

Realitního nováčka provedeme zaškolením, zajistíme odborné zkoušky a připravíme vše pro realitní začátek. Pro realitní matadory, máme připravený nejen zajímavý kariérní růst, ale také podporu naší značky. V realitách jsme od roku 2011 a DĚLÁME REALITY SRDCEM, na čemž si zakládáme a chceme tento trend podporovat i nadále.

 

LOKALITA TVÉ PRÁCE?

Hledáme makléře v rámci Moravskoslezského kraje s možností využití zázemí kanceláře v Karviné i Frýdku-Místku a výhledově kanceláře v Ostravě.

 

 

Chceš se dozvědět více?

Napiš nám na email info@delamerealitysrdcem.cz nebo zavolej na tel. 774 101 334,

a domluvíme se na osobní schůzce, kde vše osobně probereme.

 

 

Kontaktujte nás pomocí následujícho formuláře

Masivní inzerce Exportujeme na