Prodej nemovitosti

Úspěšný prodej nemovitosti je jak hodinky. Perfektně fungující stroj několika koleček – v našem případě postupů. Když však některé kolečko praskne – vynecháte daný postup či přístup, tak Vám jsou na nic. U hodinek, je to ztráta přehledu o čase, o nemovitosti ztracené desetitisíce, statisíce někdy i miliony. Vše začíná první nezávaznou schůzkou, zjištění potřeb a možností, poté se spočítá hodnota nemovitosti, zvolí strategie prodeje, nastaví se tržní cena a začne se zpracovávat příprava nemovitosti od případného vyklizení či uklizení, home staging, nafotí se profesionální fotografie, zapojí se záběry z dronu, které použijeme jak pro fotky, tak do pro natočení moderní videoprohlídky, která díky virálnímu dosahu osloví širší počet potencionálních zájemců.

Zpracujeme 3D scan nemovitosti, díky kterému si zájemci mohou nemovitost prohlédnut z pohodlí svého domova, zakreslíme půdorys pro lepší orientaci a připravíme web nemovitosti. Zkratky jako PPC reklama, sociální marketing, efektivní inzerce nebo retargeting či lokální marketing máme vryté do DNA a pracujeme s nimi k dosažení nejefektivnějšího výsledku.

Právní servis a celá administrativní agenda, ať máte splněné zákonné povinnosti, úschova financí přes advokáta, notáře či banku, vklady a výmazy na katastru či přepisy energií a všechny další úkony spojené s celým procesem prodeje jsou stejně důležité a s naší praxí od roku 2011 pro Vás zajištěné tak, aby celý prodej nebyl jen kopa starostí.

Pokud potřebujete pomoci s prodejem nemovitosti, kontaktujte nás pomocí tohoto formuláře nebo na tel. č. 774 101 334

 

Příklady prezentace realizovaných zakázek

 

PRODEJ RODINNÉHO DOMU

 

PRODEJ MODERNÍHO BYTU 2+1

 

Masivní inzerce Exportujeme na