Reference

Reference našich spokojených klientů:

Dobrý den, chtěla bych tímto vyjádřit poděkování a uznání paní Nele Matuškové, se kterou jsem spolupracovala při nákupu a také prodeji bytů v Karviné. Paní Matušková vše zařídila k mé naprosté spokojenosti, po celou dobu naší spolupráce mě vždy informovala o průběhu nákupu/prodeje a také v případě jakékoli nejasnosti uvedla vše na pravou míru a vše vysvětlila. S pozdravem

Körbelová Nikola

Dobrý den, s paní Nelou Matuškovou opakovaně spolupracuji při pronájmech bytů v Karviné. Oceňuji především profesionalitu, časovou flexibilitu, osobní přístup vůči všem zúčastněným a orientaci při přípravě smluv. Zřízení pronájmů proběhlo bez zádrhelů a já se budu těšit na další případnou spolupráci. Tímto děkuji. S přáním hezké dne

Paní Petrová

Dobrý večer, ráda bych se touto cestou vyjádřila k práci slečny Matuškové při prodeji mého bytu. Vždy byla vstřícná, milá a profesionální. Děkuji a přeji Vám hodně úspěchů.

Markéta Spurná

Chtěli jsme prodat chatu na Morávce. Nechěli jsme žádnou realitní kancelář. Na prodej chaty nás kontaktovalo mnoho makléřů, ale přesvědčil nás jediný makléř a to pan Lesňák. Nechtěli jsme žádnou smlouvu, nedávali jsme žádné klíče a chtěli jsme jen vážného zájemce bez zbytečných cest Ostrava - Morávka. Podotýkám, že pan Lesňak neměl žádné informace a jeho přístup a práce byla profesionální. Vše si zjistil na katastru nemovitosti, vytiskl mapy. Mile nás překvapil, protože první schůzka s klientem byla na takové úrovni, že jsme žasli nad informacemi, které si pan Lesňak zjistil bez nás. Chata se rychle prodala a proto pokud uvažujete o prodeji nemovitosti vřele Vám doporučuji pana Lesňáka. Byli jsme spokojeni i s průběhem prodeje co se týká smluv a informovanosti sledu události. Právnické služby byly na vysoké úrovni a profesionální. Nemuseli jsme se o nic starat. Vřele doporučuji.

Irena Cedivodová

Dobrý den, ráda bych napsala pár slov ke spolupráci se slečnou Nelou Matuškovou, která se postarala o prodej našeho domu na Pstruží. Inzerovala jsem tento dům přes rok u nejmenované realitní kanceláře, kdy ze strany paní makléřky v mých očích byly vyčerpány veškeré možnosti, ale dům se nicméně neprodal. Můj bývalý manžel oslovil letos někdy kolem dubna sl. Matuškovou, ta přišla tuším v květnu s prvními zájemci a v červenci měl dům nové majitele. Krom rychlosti, která po roce a půl vyloženého trápení s původní realitní kanceláři, oceňuji u sl. Matuškové profesionalitu, neustálou komunikaci a pohyb, kterou v této věci vyvinula. Velice příjemné vystupování je pro sl. Matuškovou zřejmě i její přirozeností a v kontaktu s klienty nezbytnou nutností, což mně jako klienta přesvědčuje samo o sobě, že jsem v dobrých rukou. Veškeré náležitosti kolem prodeje byly perfektně a řádně vyřízeny a tímto bych jí chtěla velmi poděkovat a popřát jí i vám mnoho takových dalších úspěchů. Zároveň se můžete spolehnout, že díky této zkušenosti Vás velmi ráda doporučím, a tak se již i stalo, svým známým atd. Ještě jednou díky a mnoho štěstí.

Kiszková Martina

Dobrý den, pane Lesňáku, chtěla jsem Vám mockrát poděkovat za prodej našeho bytu na ulici Ahepjukova 25, byli jsme s manžem maximálně spokojeni s bezproblémovým prodejem. Velmi jsme ocenili z Vaší strany včasnou a přesnou informovanost, spolehlivost, slušnost. Určitě Vás rádi doporučíme. Děkujeme a přejeme mnoho spokojených klientů.

Josiekovi

Dobrý den, ráda bych vám sdělila, že jsme při prodeji družstevního bytu v Karviné byli velmi spokojeni s prací Nely Matuškové. Transakce se zprvu jevila jako prostá, ale ukázalo se, že kvůli dovoleným a jiným zádrhelům šlo o docela komplikovaný proces. Slečna Matušková se po celou dobu chovala velmi profesionálně a vstřícně. Děkujeme za spolupráci a pěkný den

Zuzana Kozubková

Rádi bychom poděkovali panu Lesňákovi za profesionální přístup při prodeji našeho bytu. Byl velmi vstřícný a spolehlivý. Měli jsme pocit, že se mám opravdu věnuje, zatímco ve spolupráci s jinými realitními kanceláři jsme toto říci nemohli. Opravdu doporučujeme. Nejlepší volba.

manželé Baránkovi

Dobrý den, po rodičích mi zůstal rodinný dům , který jsem potřebovala prodat. Na zprostředkování prodeje mi byla doporučena slečna Nela Matušková. Tehdy jsem ani netušila, jak správná to byla volba. Paní makléřka odvedla profesionální práci s velice lidským přístupem. O každém kroku nás vždy informovala a její chování bylo milé a vstřícné. Přeji ji hodně dalších úspěchů v práci . S pozdravem a přáním příjemného dne

Olga Holková

Pana Lesňáka mohu jen doporučit. Jednání s ním bylo rychlé,profesionální a vstřícné. Jsem ráda že jsem mohla kupovat být právě u něj. Nic nebylo problém a byl velice milý.

Jana Mencnerová

Dobrý den, chtěli bychom touto cestou poděkovat Neli Matuškové za perfektní servis při prodeji našeho karvinského bytu. Vše proběhlo bez problémů, nikde na žádném úřadě jsme nemuseli čekat, vše bylo vždy dokonale připraveno a na rozloučenou jsme ještě obdrželi dárek. Ještě jednou , díky "

Mojdlovi

Milý Michale, moc vám děkujeme za váš naprosto perfektní, lidský a profesionální přístup. za to, jak o nás pečujete a s jakým zapálením svou práci děláte.

Alice a David Kirš

Dobrý večer p. Matušková, S koupi bytu jsme byli s Vaší práci spokojeni. Vše nám bylo vysvětleno. Proběhlo vše v naprostém pořádku. Děkujeme a přejeme mnoho pracovních úspěchů.

Iwaszkovi

Dobrý den pane Lesňák, Ráda bych Vám poděkovala za Vaše vstřícné jednání. Jednat s Vámi bylo opravdu velmi příjemné. Ukázal jste se jako spolehlivý a odpovědný. Vaše jednání bylo věcné, rychlé a seriózní. Kdyby takto pracovali všichni, žili bychom si jako v ráji. Ještě jednou děkuji.

Mgr. Dagmar Pohlová

Velké poděkování p. Nele Matuškové za skvělou práci, prodej mého bytu rychlý a dokonalý. Určitě skvělou makléřku doporučuji nejen svým známým, ale i těm kdo má zájem o prodej, koupi nemovitosti. Přeji mnoho spokojených klientů.

Szabó Lucie

Dobrý den, Chtěli bychom poděkovat p. Lesňákovi za velmi profesionální přístup při zprostředkování a vyřízení veškerých věcí týkající se pronájmu našeho bytu. Jeho ochota i nad rámec svých povinností nás v dnešní době velmi příjemně potěšila. Jde vidět, že je opravdu více než profesionál. Přejeme mnoho pracovních úspěchů. Ještě jednou Vám moc děkujeme.

manželé Klímovi

Paní Matušková je profesionál a zároveň má lidský přístup. Byli jsme velice spokojeni s její prací, přístupem i jednáním. Určitě doporučujeme:-)

Eliška Matějková

Děkuji touto cestou za profesionální přístup při prodeji nemovitosti a to zejména panu Michalovi Lesňákovi, který po celou dobu realizace přistupoval k oběma stranám velice vstřícně. Jeho profesionální přístup přispěl ke zdárnému prodeji bez jakýchkoliv komplikací. S přátelským pozdravem

Dalibor Bartko

Spokojenost s opakovanými realitními službami, rychlost vstřícnost, ochota, p.Matuškové - doporučuji

Skopal

Chtěla bych touto cestou poděkovat panu Lesňákovi za perfektní přístup, služby a profesionální jednání při prodeji domu. Moc děkuji. A všem jen vřele doporučuji.

Pastrňáková

Paní Matušková je velká profesionálka, velmi rychlé jednání a skvělý lidský přístup, vřele doporučuji :)

Michal Roháček

Pan Lesňák je velmi profesionální makléř, kterého mohu jedině doporučit! Byt byl prodán za pár dní za skvělou cenu a veškerá komunikace byla na jedničku. Doporučuji spolupráci.

Petra Fuchsíková

S prací paní Nely Matuškové jsem byla velice spokojená. Paní je velice milá, ochotná a své práci se věnuje na 100%. Všem kteří potřebují pomoc s bydlením mohu tuto paní makléřku vřele doporučit.

Pastorková

Pan Lesňák je profesionál od A do Z. Málo kdo,je tak ochotný laskavý a v zájmu klienta mu vyjít vstříc, nehledě na kompletní servis od nafocení nemovitosti zhodnocení ceny následný prodej, neboli nákup. Je to nejlepší makléř se kterým jsem se zatím potkala, jak po profesní, tak po lidské stránce Děkujeme a mohu jen doporučit !

Romana Kubesova

S jednáním a přístupem paní Matuškové jsem byla naprosto spokojena, je velmi ochotná, milá a umí i poradit když si zájemce o bydlení neví z něčím rady. Má svůj osobitý přístup a nepřipadáte si v jejich rukou jako klient a makléř, ale jako dva “známí”, kteří se mezi sebou radí a snaží se najít tu nejlepší variantu bydlení. Můžu jen doporučit.

Tlesáková Tereza

Skvělý servis od jednání, přes nafocení nemovitosti, odhad správné ceny a samozřejmě rychlý následný prodej. Realizoval jsem u pana Lesňáka pronájem a prodej více nemovitostí a vždy to dopadlo nad mé očekávání. Je vidět, že když dělá někdo reality srdcem, tak to může skvěle fungovat jak po lidské i profesní stránce.

David Ludín

Dobrý den, paní Lesňáková, mohu s radostí a uznáním sdělit, že jsem byl s Vašimi službami a přístupem mile překvapen a maximálně spokojen.

Igor Kubíček

Vše bylo dle mých představ. Jednání vždy bylo rychlé a dalo se individuálně domluvit na termínech. Pan Lesňák se vždy snažil vyjít vstříc a udělal i mnoho věcí z vlastní iniciativy, takže mohu určitě doporučit.

Tomáš Drtil

S praci pani Matuskove jsme byli velmi spokoneni. diky jejimu pristupu a pracovitosti (vlastne za nas ke vsi spokojenosti vse vyridila) probehla koupe bez problemu a velmi rychle. i pres vanocni obdobi.

manželé Korczovi

Realitní makléř pan Michal Lesňák nám byl doporučen k prodeji bytu v Karviné. Při prvním setkání nám vyčerpávajícím způsobem vysvětlil vše kolem prodeje. Proběhlo profesionální nafocení nemovitosti a po zveřejnění nám podával průběžné informace. Prodej proběhl rychle, bez problémů. Velmi profesionální - spokojenost. Můžeme doporučit.

Žurková

Masivní inzerce Exportujeme na