Realiťák roku 2023 a Realitka roku 2023

 

 

29. ledna 2024 proběhlo pod záštitou a v prostorách Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky slavnostní vyhlášení výsledků 6. ročníku projektu Realiťák roku 2023 a následně proběhlo 31. ledna 2024 v prostorách Staroměstské radnice v Praze vyhlášení výsledků 3. ročníku projektu Realitka roku 2023.

Do této celorepublikové soutěže je registrováno na cca 10 tis. realitních makléřů z celé České republiky, kteří se této praxi aktivně věnují a realitní makléřka a rodačka z Karviné Ing. Nela Lesňáková Matušková z realitní kanceláře DĚLÁME REALITY SRDCEM v této soutěži zvítězila jako makléř celého Moravskoslezského kraje, jako makléř okresu Karviná, ale umístila se také na 5. místě z celé České republiky a její realitní kancelář DĚLÁME REALITY SRDCEM s.r.o. získala ocenění Realitka okresu.

 

 

 

 

Makléřka Nelka, jak ji znají klienti z Karviné toto významné realitní ocenění získala poprvé už v roce 2018, kdy se stala taktéž vítězem v rámci Moravskoslezského kraje a v rámci celé republiky obhájila 9. místo mezi nejlepšími makléři. "Je to náročná soutěž a celý projekt nejen na čas, prokázání odborných znalostí v testech, případových studiích, ale také procházíte mystery shoppingem, společnými online meetingy nebo osobními zkouškami před porotou samotnou." říká Nela Lesňáková Matušková.

Odborná porota hodnotí nejen odborné znalosti realitních makléřů a problematiky spojené s nemovitostmi, ale také kvalitu služeb, spokojenost klientů, ale také vzdělání a prodejní úspěchy makléřů.

"Jsem ráda, že jsme dokázali, vyhrát jak na okresní i krajské úrovni, ale také jsme se umístili v top 5 v celorepublikové úrovni, a to mě těší nejvíc. Pro klienty je to známka, že i tady v Karviné, dostanou kvalitní realitní servis celorepublikově srovnatelný, a to nejen z hlediska znalostí, ale také prezentace nebo marketingu."

 

 

Získaná ocenění za rok 2023

Naše kancelář DĚLÁME REALITY SRDCEM
Realitka roku 2023 - vítěz okresu Karviná

Naše makléřka Ing. Nela Lesňáková Matušková
Realiťák roku 2023 - vítěz okresu Karviná
Realiťák roku 2023 - vítěz Moravskoslezského kraje a 5 . místo v celé ČR

Náš makléř Michal Lesňák
Realiťák roku 2023 - 3. místo okresu Ostrava a 5. místo v MS kraji

Náš makléř Bc. Roman Mikita
Realiťák roku 2023 - 1. místo okresu Frýdek-Místek a 6. místo v MS kraji
 

 

 

 

 

 

Masivní inzerce Exportujeme na