Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem moderního bytu 2+1, 61m2 v osob. vl. ul. Repinova, Moravská Ostrava

13 900Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte moderní byt v cihlovém domě a s dobrou dostupností k dlouhodobému pronájmu?

Kdo někdy bydlel v cihlovém domě, ví, že s panelákem to není možné srovnávat. Ticho, teplo o sousedech nevíte a právě takový byt pro Vás právě mám. Jedná se o byt s dispozicí 2+1 o velikosti 61m2 se nachází na ulici Repinova v části Moravská Ostrava. Je umístěn v 1 podlaží ze tří, cihlového domu po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplení, střecha...).

Samotný byt prošel před třemi lety kompletní moderní rekonstrukcí z kvalitních materiálů a na výsledku to sami poznáte. U vstupu na Vás dýchne otevřený prostor. Vstupní chodba je řešená vzdušným způsobem s vestavěnými skříněmi. Vše je tady na míru a celý prostor bytu i mimo něj se velmi šikovně využil. Prostorná rohová kuchyň s vestavěnými spotřebiči je kouzelná. Tady se bude vařit samo. Na kuchyň je napojena jídelna, kde se vejde i celá rodina k nedělnímu obědu a přátelé k večernímu posezení u sklenice vína a dobrého jídla.

Prostorná koupelna s velkou vanou, sen, který si v paneláku nesplníte. Byt je velmi světlý, což poznáte na obytných místnostech, které jsou orientovány na jihozápad. Na podlaze najde vinyl a od podlah bude teplo, pod bytem je totiž umístěn výměník na topení, takže externí "podlahovka" vám zajistí nejen komfort, ale také fakt, že v bytě nebudete muset extra vytápět.

K domu náleží dvůr - zahrada, která je ve společném užívání s ostatními byty. Před domem je veřejné parkování a v dochůzí vzdálenosti je veškerá infrastruktura a dobrá dostupnost do všech částí Ostravy i jejího okolí. Byt je již volný k nastěhování s možností dlouhodobého pronájmu. Vybavení není součástí pronájmu vyjma vestavěných skříní a zařízení kuchyně s vestavěnými spotřebiči.

Zaujal Vás tento byt? Zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám byt ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal

Základní údaje

Evidenční číslo202312445
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 900
MěnaKč/měs
Poznámka k ceněvčetně služeb + zálohy na elektřinu, + vratná kauce a rezervační záloha RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaRepinova, Moravská Ostrava a Přívoz, Moravská Ostrava, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Moravská Ostrava
GPS latitude49.848195
GPS longitude18.277869

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyV bloku
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelová televize, Internet
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná61 m2
Podlahová61 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3
Počet místností2