Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+1, 46 m2, ul. Pod Zahradami, Kopřivnice

12 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení na okraji města?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 2+1, o podlahové ploše 44 m2 / o užitné ploše cca 46 m2, na ul. Pod Zahradami v Kopřivnici, který se nachází ve 4. patře / 7 zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již dříve proběhla rozsáhlá rekonstrukce zahrnující výměnu kuchyňské linky, pokládku podlahové krytiny v kombinaci linolea a dlažby, došlo k vyzdění koupelnového jádra a byly nataženy omítky. Nově bude vymalován bílou barvou. Samozřejmostí jsou již plastová okna, která jsou orientována na jihozápadní stranu. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení bytu patří kuchyňská linka s vestavěnou varnou deskou a troubou, jídelní stůl, skříňky v předsíni včetně velké vestavěné šatní skříně. Dále zde může zůstat pračka. Součástí pronájmu je také větší laťkový sklep.

Jeho dispozice se sice řadí mezi ty menší, ale dobře řešené z důvodu uspořádání místností. Jako benefit můžeme označit skutečnost, že se jedná o klidnou lokalitu na okraji města.

Dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (MHD, MŠ, ZŠ, Penny Market...). Jedná se o oblíbené místo díky krásným procházkách po okolí města.

Možnost nastěhování bude od měsíce května, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202413754
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuRezervováno
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 148/2007 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena12 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPod Zahradami, Kopřivnice, Nový Jičín
AdresaKopřivnice
GPS latitude49.602938
GPS longitude18.131831

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníBytové jádro zděné, Zařízeno částečně nábytkem, Sklep, Výtah
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná46 m2
Podlahová44 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP8

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita