Zpět k nabídce

Pronájem bytu 2+kk s terasou, zahrádkou a garážovým stáním, ul. Nové Dvory-Podhůří, Frýdek-Místek

21 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte pěkné, zrekonstruované bydlení? Nechcete bydlet v panelové zástavbě, ale preferujete novostavbu? Líbilo by se Vám mít byt s terasou (24 m2), zahrádkou (24 m2) a navíc s vlastním garážovým stáním?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku pronájmu bytu 2+kk, o podlahové ploše 53 m2 / o užitné ploše 80 m2, který se nachází ve zvýšeném přízemí třípodlažní novostavby Rezidence Na Podhůří, na ul. Nové Dvory-Podhůří, na okraji města Frýdku-Místku.

Jedná se o novostavbu zkolaudovanou v roce 2020.

Byt disponuje prostorným pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí, koupelnou, samostatnou toaletou, komorou (šatnou) a předsíní.

K vybavení bytu patří kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, el. varná deska a digestoř), vestavěná skříň a předsíňová sestava s botníkem. Součástí pronájmu je také komora na patře.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů. Okna spolu s terasou a zahrádkou jsou orientovány na jižní stranu.

Jako benefit můžeme označit vlastní garážové stání, možnost využití soukromé terasy se zahrádkou (jde o místo pro příjemné posezení, ať už s rodinou anebo přáteli), komoru přímo v bytě a skutečnost, že se jedná o nízkopodlažní bytový dům v klidné lokalitě na okraji města, na dosah přírody. Navíc se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Podlahové vytápění i ohřev vody je zajištěno vlastním elektrokotlem, který je napojen na fotovoltaiku domu, což výrazně snižuje měsíční náklady.

Dům se nachází v žádané lokalitě plné zeleně s dobrou občanskou vybaveností v nedalekém okolí (autobusová zastávka, MŠ, ZŠ, hypermarket Albert, obchodní centrum Galerie a Paráda...).

Kdo hledá klidné bydlení v novostavbě, s možností využití terasy se zahrádkou, bezproblémovým parkováním, se sportovním vyžitím díky hned vedle procházející cyklostezce a s výbornou dopravní dostupností do města, věřím, že tady bude spokojen.

Možnost nastěhování bude od měsíce května, prohlídka a případná rezervace je však možná už nyní. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Uvedená výše nájmu je již včetně záloh za služby a energie, i garážového stání.

Hledáme slušného, řádně platícího nájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202413779
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuAktivní
En. náročnostA - mimořádně úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena21 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceněvčetně záloh za služby, energie a parkovacího stání, + vratná kauce (30.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNové Dvory-Podhůří, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.675677
GPS longitude18.375567

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníTerasa, Garáž, Parkování, Bezbariérový přístup, Sklep, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro zděné
Možnosti topeníPodlahové
OkolíObytná

Plochy

Užitná80 m2
Podlahová53 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu1. podlaží
Počet NP3

Máte otázku?

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita