Zpět k nabídce

Prodej rekreační chaty, Baška u Frýdku-Místku

1 590 000Kč

Popis nemovitosti

V dnešní hektické době většina z nás hledá místo, kde by si alespoň o víkendu odpočinula. Mezi taková nejoblíbenější místa patří chatové osady. A pokud hledáte ke koupi chatu v krásném prostředí, navíc v relativní blízkosti vodní přehrady, rád bych Vám touto cestou představil malebnou chatu v oblasti obce Bašky u Frýdku-Místku, která se nachází na okraji malé chatové osady v okrajové části obce s velmi pěknou přírodou v okolí.

Jedná se o zděnou podsklepenou stavbu zkolaudovanou v r. 1989 (bez č.p. / č.e.). V přízemí chaty nalezneme terasu a obývací pokoj s kuchyňkou. Po žebříkovém schodišti vstupujeme do obytného podkroví, kde se nachází ložnice. Sklep se pak skládá ze dvou místností. Chata má taktéž vlastní koupelnu a toaletu, které jsou přístupné zvenčí. Podlahová plocha s ohledem na šikminy je přibližně 25 m2, užitné plochy je pak okolo 46 m2. Zastavěná plocha činí 18 m2. Součástí udržované okrasné zahrady o velikosti 564 m2 je malá podsklepená zahradní chatka (s elektřinou) se zastřešeným posezením, a dále udírna s grilem. Najdeme zde také jabloně, maliny, angrešt, černý rybíz a kanadské borůvky.

Chata je vytápěna krbovými kamny, ohřev vody je zajištěn dvěma el. průtokovými ohřívači. Elektroinstalace je původní - v hliníku (220 V, 380 V). Značným bonusem je napojení nejen na elektrickou síť, ale také na na obecní vodovod, odpad je pak vyřešen trativodem. Užitková voda je přivedena na zahradu i toaletu.

Chatová osada je dostupná autem, k chatě je pak již třeba dojít pěšky. Nový majitel jistě ocení vlastní parkovací místo hned vedle chatové osady.

Chata není určena k zimnímu rekreování, ovšem po zbytek roku je to ideální místo pro odpočinek po chaotickém pracovním týdnu. Víkendy, dovolené, prázdniny, relax, krásná příroda i zahrada, koupání v potoce za plotem, procházky okolo nedaleké přehrady - to vše jsou příležitosti, které zde můžete ztrávit sami nebo spolu s rodinou a přáteli.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Základní údaje

Evidenční číslo202312408
Typ nemovitostiRekreační objekty
UpřesněníChata
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cena1 590 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek na KN

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBaška, Frýdek-Místek
AdresaBaška
GPS latitude49.636148
GPS longitude18.375768

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníTerasa, Parkování, Sklep, Zahrada, Zařízeno nábytkem
Možnosti topeníLokální tuhá paliva
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
OdpadTrativod
OkolíRekreační, Obytná
Elektro230V, 400V

Plochy

Užitná46 m2
Podlahová25 m2
Zahrada564 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2

Kontaktujte makléře

Bc. Roman Mikita

Nemovitost je prodána/pronajata, vyberte si z níže uvedených podobných nemovitostí. Nebo kontaktujte makléře.

Podobné nemovitosti