Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej družstevního bytu 1+1 s lodžií, 44,5 m2, ul. Nálepkovo náměstí, Ostrava-Poruba

1 600 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte jednopokojový byt, ať už k vlastnímu bydlení nebo jako investici k následnému pronajímání, který byste si mohli zrekonstruovat dle svých představ? Preferujete cihlový dům, navíc v žádané a klidné lokalitě, kde budete mít vše potřebné na dosah?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil družstevní byt 1+1 s plánovanou lodžií (bez možnosti převodu do os. vl.), na ul. Nálepkovo náměstí v Ostravě-Poruba, který se nachází ve 2. patře / 7 (tzn. ve 3. podlaží) již zatepleného domu.

Bytová jednotka o velikosti 44,5 m2 podlahové a 45,4 m2 užitné plochy je v původním stavu, připravena k celkové rekonstrukci dle moderních trendů. Okna již byla vyměněna za plastová. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešené bydlení s nadprůměrnou metráží z důvodu prostorného pokoje i samotné kuchyně, značně velké chodby, která nabízí dostatek místa pro další využití, a dále dvou komor. Při vstupu se v předsíni postupně nachází koupelna, toaleta, první komora a kuchyň, po pravé straně pak velká chodba s další komorou a pokoj.

Nový majitel jistě ocení, že v letošním roce dojde k dostavbě zasklených lodžií (se vstupem z kuchyně), a dále je již domluvena montáž fotovoltaiky na střeše, která do budoucna zajistí další příjem do společného rozpočtu domu. Součástí prodeje je i laťkový sklep.

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Ulice Nálepkovo náměstí patří ve městě mezi oblíbené lokality zástavby bytových domů se spoustou zeleně. Jde o velmi klidné místo s velmi dobrou občanskou vybaveností v okolí.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Roman.

Základní údaje

Evidenční číslo202312351
Typ nemovitostiByty
Upřesnění1+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena1 600 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + úschova financí a poplatek za převod dr. podílu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNálepkovo náměstí, Poruba, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Poruba
GPS latitude49.828559
GPS longitude18.181583

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovyV bloku
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Výtah, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná45 m2
Podlahová45 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP8