Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej družs. bytu 4+1/72m2 na ul. Na Kopci, Karviná Mizerov

2 190 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte pro Vaší rodinku prostorný byt na dobrém místě?

Nabízíme Vám prodej družstevního bytu o velikosti 4+1/72m2 na ul. Na kopci v Karviná - Mizerov, Byt se nachází ve 3.podlaží z 5.podlaži - čili ve 2.patře v bezbariérovém panelovém domě s novým výtahem, který teďka čeká na kolauadaci.

Byt prošel celkovou moderní rekonstrukcí před dvěmi lety, při které se vyzdilo bytové jádro, obložené moderním keramickým obkladem, nová vana se zástěnou, takže máte možnost jak relaxování ve vaně, tak po sportu si můžete dát rychlou sprchu, wc zvlášť. V celém bytě nová elektroinstalace vedena v mědi, snížené stropy s bodovým osvětlením, na míru řešena kuchyňská linka ve vysokém bílém lesku s dojezdy a s vestavěnými spotřebiči - varná plynová deska, horkovzdušná trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, zabudovaná myčka. V částečně vylitá podlaha a všude jsou položené plovoucí podlahy. Nové interiérové dveře včetně obložení a nové bezpečnostní protipožární vstupní dveře. Revize elektřiny a plynu jsou samozřejmostí.

Jedná se o rohový byt s orientací na 3 světové strany. Kuchyň, obývací pokoj a jeden dětský pokoj je na západní stranu, druhý dětský pokoj na severní stranu a ložnice je orientovaná na východ.

Velkých bytu je velmi málo a takové jsou pro rodinu jak dělané. Velkou výhodou tohoto bytu je jak jeho dispozice tak hlavně jeho umístění - lokalita končícího sídliště vybízí k procházkám a k relaxování po okolí a při tom to máte kousek do školky, školy, na poštu či do obchodu - skvělá večerka je v přízemí tohoto domu.

Fond oprav činí 2.926,-Kč. Volný po domluvě.

Pokud hledáte velký byt na dobrém místě pro rodinné bydlení není nic jednoduššího než mi zavolat nebo napsat email či zprávu a můžeme se domluvit na prohlídce. Pokud by jste řešili financování, mohu Vám doporučit nezávislého úvěrového specialistu s praxí od roku 2006 se kterým najdete vhodnou formu pro financování tohoto bytu.

Základní údaje

Evidenční číslo202312363
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostD - méně úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena2 190 000
Měna
Poznámka k ceně+ advokátní úschova 4.235,-, + poplatek Byt servis 1.210,-

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNa Kopci, Mizerov, Karviná
AdresaKarviná, Mizerov
GPS latitude49.857982
GPS longitude18.563784

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníVýtah, Sklep, Bytové jádro zděné
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod

Plochy

Užitná72 m2
Podlahová72 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP4