Zpět k nabídce

Prodej bytu v os. vl. 2+1+lodžie/55 m2 na ul. Borovského, Karviná - Mizerov

1 499 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte byt v osobním vlastnictví a na dobrém místě?

Nabízíme Vám ke koupi byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+1+zasklenná lodžie/55.9 m2 na ul. Borovského v Karviné - Mizerov. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží čili v 1.patře v panelovém domě, který prošel celkovou revitalizací. Dům je v energetické třídě - C.

Byt prošel před 10 lety celkovou rekonstrukcí, při které se vyzdilo bytové jádro, provedla nová elektroinstalace v mědi, nové omítky, na míru řešena kuchyňská linka včetně spotřebičů - varná plynová deska, horkovzdušná trouba, digestoř. Do pokojů nové interiérové dveře. V předsíni se nachází na míru řešena šatní skříň. Na zemi pod koberci je nové pvc a pod ním parkety. Byt bude prázdný pouze s kuchyňskou linkou, šatní skříní v předsíni a sedací soupravou v obývacím pokoji - po dohodě je možné odstěhovat. Volný od konce března 2024.

Měsíční náklady pro 2 os. činí 4,538,-Kč s fondem oprav, který je 1.300,-Kč, ale bude se zvedat o 889,-Kč od cca 3/2024 kvůli výstavby výtahu.

Byt má velmi dobré umístění, které je zárukou pohodového bydlení - v blízkém okolí máte MŠ Čajkovičku, ZŠ Majakovského či ZŠ Borovského, potraviny, obchody, lékárnu, autobusové zastávky, kino Centrum s kavárnou i poštu. Parkování je přímo před domem a nedaleko je zdravotní středisko, Slezská univerzita či autobusové zastávky.

Mezi přednosti bytu určitě patří osobní vlastnictví a případná možnost financování hypotékou, již zmíněná lokalita, dispoziční uspořádání a co nesmí chybět k celkové spokojenosti je určitě zasklená lodžie v obývacím pokoji.

V případě zájmu o prohlídky či poskytnutí více informací mi prosím volejte či pište. S financováním Vám může pomoci náš nezávislý úvěrový specialista pan Ing. Aleš Bogocz s praxí od roku 2006.

Základní údaje

Evidenční číslo202312671
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyvyhláška č. 148/2007 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena1 499 000
Měna
Poznámka k ceněmimo úschovu financí 4.235,-Kč a poplatku na KN 2.000,-Kč

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBorovského, Mizerov, Karviná
AdresaKarviná, Mizerov
GPS latitude49.854031
GPS longitude18.559817

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBalkon, Lodžie, Sklep, Nezařízeno nábytkem, Bytové jádro zděné
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení

Plochy

Užitná55 m2
Podlahová55 m2
Lodžie3 m2
Sklep2 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu2. podlaží
Počet NP4