Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej bytu 3+1 s lodžií, 73,06 m2, os. vl., ul. Novodvorská, Frýdek-Místek

2 490 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte ke koupi třípokojový byt, s nízkými měsíčními náklady, který byste si mohli zrekonstruovat dle svých představ? Preferujete lokalitu, kde budete mít vše potřebné na dosah, a to včetně parku přímo za domem?

Pokud ano, rád bych Vám touto cestou představil byt 3+1 se zasklenou lodžií, v osobním vlastnictví, na ul. Novodvorská ve Frýdku-Místku, který se nachází v 7. patře / 12 (tzn. v 8. podlaží) revitalizovaného panelového domu.

Byt o velikosti 73,06 m2 podlahové a 78,75 m2 užitné plochy je v udržovaném stavu po dřívějších určitých úpravách (výměna podlahové krytiny, obložení umakartového jádra, montáž kuchyňské linky), je tedy ihned obyvatelný. Zároveň je však vhodný k celkové rekonstrukci dle moderních trendů. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy. K dispozici v bytě zůstává např. rohová sedačka, obývací stěna, počítačový stůl, kuchyňský stůl se židlemi a vybavení ložnice.

Jedná se o velmi dobře dispozičně řešenou bytovou jednotku z důvodu prostorného obývacího pokoje a větší ložnice se vstupem na lodžii. Kuchyň je sice o něco menší velikosti, ovšem stále nabízí dostatek prostoru pro větší rohovou kuchyňskou linku na míru. V předsíni je místo pro vestavné skříně. Okna jsou orientována na severo-východní stranu. Značným pozitivem je uzamykatelná společná předsíň pro každé patro. K bytu náleží laťková sklepní kóje. Bytový dům je již zateplen, má plastová okna, novou střechu i výtah.

Byt bude k dispozici ihned po vyřízení veškerých formalit.

Dům na ulici Novodvorská se nachází v klidné lokalitě na okraji panelové zástavby, poblíž parku, s občanskou vybavenosti v okolí (MŠ, ZŠ, obchody, MHD, vlakové nádraží, zdravotní středisko...).

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Roman.

Základní údaje

Evidenční číslo202212279
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena2 490 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně právního servisu a provize RK, + poplatek na KN a úschova financí

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaNovodvorská, Frýdek, Frýdek-Místek
AdresaFrýdek-Místek, Frýdek
GPS latitude49.680858
GPS longitude18.358663

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovySamostatně stojící
VybaveníBytové jádro umakartové, Sklep, Výtah, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná79 m2
Podlahová73 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu8. podlaží
Počet NP13