Zpět k nabídce

Podnájem družstevního bytu 2+1, 57 m2, ul. Štefánikova, Třinec-Lyžbice

9 900Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruované bydlení s prostornými pokoji?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku podnájmu částečně zařízeného družstevního bytu 2+1 s lodžií, o podlahové ploše 52 m2 / o užitné ploše 57 m2, na ul. Štefánikova v Třinci-Lyžbice, který se nachází ve 3. patře / 6 (tzn. ve 4. podlaží) zatepleného panelového domu.

V bytové jednotce již proběhla celková rekonstrukce zahrnující novou elektroinstalaci, výměnu kuchyňské linky, pokládku podlahové krytiny v kombinaci plovoucí podlahy a dlažby, došlo k vyzdění koupelnového jádra, byly nataženy omítky a pořízeny interiérové dveře. Samozřejmostí jsou již plastová okna. Byt celkově působí moderním a pěkným dojmem.

K vybavení bytu patří kuchyňská linka se sporákem. Dále zde může zůstat lednička, menší jídelní stůl se židlemi, dvoulůžková postel, šatní skříň, komoda a noční stolky, případně se byt může pronajmout i nezařízený.

Jeho dispozice se řadí mezi ty velmi dobře řešené z důvodu velikosti obou pokojů, které jsou navíc neprůchozí. Okna jsou orientována na severozápadní stranu.

Podnájemník určitě ocení, že pokoje jsou umístěny po obou stranách bytu, oddělené kuchyní, koupelnou a předsíní. Nejde tedy slyšet z jednoho pokoje do druhého, což je výhoda zejména pro rodinu s malým dítětem.

Jako benefit můžeme označit lodžii a skutečnost, že obě místnosti jsou neprůchozí. Navíc se jedná o bydlení s bezbariérovým přístupem.

Vytápění je zajištěno dálkově, ohřev vody je pak díky plynové karmě. Součástí podnájmu je také sklep.

Dům se nachází v žádané lokalitě s dobrou občanskou vybaveností v okolí (MHD, MŠ, ZŠ, obchody...).

Možnost nastěhování bude ihned po vyřízení veškerých formalit. Majitel preferuje dlouhodobý podnájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Hledáme slušného, řádně platícího podnájemníka se stabilním příjmem (zaměstnání, OSVČ, důchodce) a čistým exekučním rejstříkem.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

pozn.: Dům je zateplen, ale protože mi Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202312675
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena9 900
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (15.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaŠtefánikova, Lyžbice, Třinec, Frýdek-Místek
AdresaTřinec, Lyžbice
GPS latitude49.664678
GPS longitude18.677425

Vlastnosti, volby

Umístění v obciSídliště
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníBytové jádro zděné, Sklep, Výtah, Bezbariérový přístup, Lodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná57 m2
Podlahová52 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP7