Co byste o nás měli vědět?

Chceme Vám trošku přiblížit, kdo jsme a co děláme a forma tohoto článku nám přišla ideální formou.

 

Jsme realitní makléři, které jejich práce baví. Lidi, kteří se uvědomují si, že osobní přístup mezi klientem a makléřem je jeden z nejzásadnějších faktorů.

 

V realitách jsme od roku 2011 a zobchodovali jsme několik stovek nemovitostí převážně v rámci Moravskoslezského kraje. Největší specializaci máme v lokalitách Ostravy, Karviné, Frýdku-Místku a blízkého okolí, kde na denní bázi prodáváme i pronajímáme byty, domy, chaty, chalupy, pozemky i komerční nemovitosti.

 

Naše spolupráce je dlouhodobá. U nemovitosti poskytujeme i správu nájmu jak pro velké, tak drobné investory od jednoho bytu až po bytové domy. Řešíme smlouvy, dodatky, administrativu, vyúčtování, ale i technickou správu nemovitostí.

 

Naši makléři jsou vidět. Práce makléře není jen o inzerci na realitních portálech. Je to práce s lidmi. V terénu s majiteli i zájemci. Na družstvech a správách domů. Na sociálních sítích a reklamách. Ve videoprohlídkách. Pracujeme, žijeme a specializujeme se na Moravskoslezský kraj. Je to široké publikum, které umíme oslovit.

 

Jsme v povědomí. Díky dlouhodobé spolupráci s klienty a investory, množství zobchodovaných zakázek, časté publikaci, lokální i online reklamě o nás lidé vědí. Pracujeme s nabídkou i poptávkou a když potřebujete, odborně Vám poradíme s řešením konkrétního problému.

 

Nemovitosti odborně připravíme a vyfotíme. Je důležité představit prostor, tak, aby vzbudil emoce. Homestaging, který provádíme připraví i nezařízenou nemovitost.

 

Natáčíme moderní videoprohlídky a létáme s dronem.  Fotka je více než tisíc slov, ale video to pořád není. Video dnes válcuje internet a je nositelem emocí. A nákup nemovitosti o emocích je.

 

Vytváříme virtutální realitu na nemovitostech (3D scan). Když se zájemce těší před prohlídkou, nebo přemýšlí po prohlídce co kde bylo a jak, dokážeme mu z pohodlí domova, zprostředkovatel podobný zážitek jako by stál v nemovitosti a procházel se chodbou, obývacím pokojem a všemi místnostmi.

 

Zpracováváme půdorysy. Díky tomu si klienti dokáží představit dispoziční uspořádání bytu, velikosti místností a plánovat například rozmístění nábytku ve svém novém domově.

 

Chystáme weby nemovitosti, na kterých se klienti dozví vše o nemovitosti, na které dokážeme cílit konkrétní reklamou a zájemci se zde dozví vše na jednom místě.

 

Pracujeme se reklamou, díky které oslovujeme zájemce online i v okolí nemovitosti. Vaše nemovitosti jsou tak stále na očích 24 hodin, 7dní v týdnu a osloví co nejširší počet zájemců.

 

 

Ale pořád jsme lidi, co chápou životní situace klientů a snaží se jim pomoci s řešením dané situace. Tak se na nás neváhejte obrátit.

Masivní inzerce Exportujeme na