Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Pronájem bytu 3+1, 84 m2, plk. Rajmunda Prchaly, Ostrava

15 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte pronájem rekonstruovaného zařízeného bytu na dobrém místě?

V tom případě mám pro Vás prostorný byt s dispozicí 3+1, o velikosti 84 m2 v klidné a vyhledávané lokalitě na ulici Plk. Rajmunda Prchaly v Ostravě Porubě. Byt se nachází ve 4NP z 8 v domě po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplení, rozvody, výtah, střecha, vstupy, tepelné čerpadlo...). Byt se nabízí k pronájmu včetně vybavení (skříně, rohová sedačka, obývací stěna, zařízený dětský pokoj, jídelní stůl, lednice a vestavěné spotřebiče...). Všechny pokoje jsou neprůchozí, ložnice s dětským pokojem jsou orientovány na západní stranu a obývací pokoj s kuchyní na východ.

U rekonstrukce majitelé kladli důraz na praktičnost, kvalitu materiálů a celkový design bytu. V bytě jsou provedené plovoucí podlahy, dlažby, podhledy s bodovým osvětlením, v koupelně je velká vana a v kuchyni je dostatek místa i prostor pro další dva vestavěné spotřebiče (pračku, sušičku nebo myčku). Dětský pokoj je vhodný pro jedno i dvě děti a pořád je dostatečně velký. Obývací pokoj je prostorný a nabízí zázemí pro každého člena rodiny.

Co je dále důležité? V domě bylo v rámci revitalizace instalovaného tepelné čerpadlo pro vytápění a náklady na topení jsou i v této době velmi příjemné. Přímo na patře je uzamykatelná komora 2x1,5 m a k bytu náleží sklep. Kousek od domu je dětské hřiště, školy, školky, MHD i obchody jsou za rohem. Tady máte vše potřebné k pohodovému rodinnému bydlení.

Byt je volný od ledna roku 2023 s možností dlouhodobého pronájmu. Cena nájmu je 15.000,-Kč + zálohy na služby cca 2.200,-Kč (teplo, TV, SV, úklid spol. prostor ad.) + elektřina dle vlastní spotřeby.

Pokud se Vám tento byt líbil, zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám byt ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Základní údaje

Evidenční číslo202212222
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+1
Typ prodejepronájem
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena15 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ zálohy na služby cca 2.200,-Kč, + elektřina, + vratná kauce, + rezervační záloha

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaPlk. Rajmunda Prchaly, Poruba, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Poruba
GPS latitude49.842949
GPS longitude18.165515

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyV bloku
Možnosti topeníJiné
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody, Kabelová televize, Internet
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná84 m2
Podlahová81 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu4. podlaží
Počet NP8
Počet místností3