Zpět k nabídce

Prodej moderního bytu 4+kk+lodžie, ul. Živičná, Moravská Ostrava

3 999 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte moderní a prostorný byt poblíž centra, ale zároveň chcete mít možnost perfektního parkování?

Mám pro Vás řešení v podobě koupě tohoto fajn bytu na ulici Živičná, Moravská Ostrava, kousek od centra Ostravy. Jedná se o nemovitost v osobním vlastnictví, kde je všechno. Bytová jednotka o velikosti 82 m2 je o dispozici 4+kk+lodžie+sklep kdy podlahová plocha bytu je 71 m2, lodžie 7 m2, sklep 4 m2 a k bytu si můžete koupit také garáž o velikosti 16 m2 s automatickými vraty umístěnou ve stejném domě.

Byt je umístěn ve 3 podlaží v domě po celkové revitalizaci a bez žádných úvěrů (ani na bytě, ani na domě). Samotný byt prošel před 11 lety celkovou rekonstrukcí a masivní dřevo se stalo dominantním prvkem celého bytu. Zároveň se upravila dispozice a vznikl obývací pokoj spojený s kuchyní a jídelním koutem a celá rodina tak může trávit čas společně. V rámci kuchyně byl vytvořen praktický ostrůvek na vaření, jsou zde kvalitní zabudované spotřebiče a spoustu úložných prostor. A pokud máte rádi letní posezení, tak určitě využijete prostornou lodžii, která k tomu doslova vybízí.

Dále jsou zde tři samostatné pokoje s orientací na severní stranu, největší je ložnice, středně velký dětský pokoj a nejmenší se aktuálně využívá jako ložnice. V chodbě jsou vestavby na boty i kabáty a zapuštěná vestavěná skříň. Mezi posledními místnosti je koupelna s vanou, samostatné WC a k bytu patří ještě prostorný sklep.

V domě je založené SVJ, hned za vstupem je kolárna s kočárkárnou, je zde kamerový systém a již doplacené úvěry, takže se pouze spoří. To se příjemně promíjí do měsíčních nákladů, které činí necelé 3.000,-Kč. Nemovitost můžete financovat hypotečním úvěrem a volná bude na začátku roku 2023 k nastěhování. Pokud byste měli zájem, tak byt může zůstat po domluvě z větší části vybaven. V případě zájmu je možné odkoupení také již zmíněné garáže umístěné přímo v domě.

Před domem je veřejné parkoviště a MŠ, kousek od bytu (do 500 m) najdete obchody, ZŠ i MŠ Ostrčilova, MHD, park Komenského sady, vodní areál Sareza a centrum s restauracemi i obchůdky máte v příjemné vzdálenosti.

Je to on? Byt, který hledáte, Jestli ano, zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám byt ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Základní údaje

Evidenční číslo202212129
Typ nemovitostiByty
Upřesnění4+kk
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena3 999 000
Měna
Poznámka k ceněvčetně provize a právního servisu, + poplatek na KN a úschova financí (advokát, notář, banka)

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaŽivičná, Moravská Ostrava a Přívoz, Moravská Ostrava, Ostrava, Ostrava-město
AdresaOstrava, Moravská Ostrava
GPS latitude49.846125
GPS longitude18.282933

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníLodžie
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelová televize, Internet
OkolíObchodní a obytná
Elektro230V

Plochy

Užitná82 m2
Podlahová71 m2
Lodžie7 m2
Sklep4 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu3. podlaží
Počet NP5
Počet místností4