Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej družs. bytu o velikosti 2+1+lodžie/53 m2 na ul. Borovského, Karviná - Mizerov

1 140 000Kč

Popis nemovitosti

Hledáte dvou pokojový byt po celkové rekonstrukci a na dobrém místě?

Nabízíme Vám prodej družstevního bytu, který se dá na konci roku převést do OSOBNÍHO VLASTNICTVÍ, o velikosti 2+1 s lodžií/53m2 na ul. Borovského v Karviné - Mizerov. Byt se nachází v 5.podlaží z 5.podlaží v panelovém domě po celkové revitalizaci bez výtahu. Průkaz energetické náročnosti budovy je v kategorii C - Úsporná.

Byt prošel celkovou moderní rekonstrukcí v roce 2018, kdy bylo vyzděné bytové jádro a v něm provedena nová elektroinstalace, nový sprchový kout, wc samostatně a v roce 2019 se provedla nová kuchyňská linka na míru. Byt zůstává vybaven nábytkem a spotřebiči - lednice, pračka, varná plynová deska, horkovzdušná trouba, digestoř. Co se týče nábytku v obývacím pokoji zůstává sedací souprava, stůl, obývací stěna, TV, koberec, v ložnici šatní skříň, manželská postel, nízká komoda, a v předsíni šatní skříň na míru. V celém bytě jsou stínící rolety.

Měsíční náklady pro 2 osoby s navýšenými zálohami na vodu a teplo pro rok 2023 činí 5.572,-Kč (včetně Fondu oprav, který je 1.265,-Kč + šetření 471,-Kč). Volný po domluvě únor, březen.

Velkou výhodou tohoto bytu je jeho umístění - lokalita je klidná, ale za to dobře dostupná jak do mateřské školky Centrumáček, Základní školu U Studny, případně 5min chůze na Slezskou univerzitu, dobrá dostupnost do obchodu, k lékařům, na poštu či k autobusovým zastávkám. Lokalita a sousedi :) jsou základ dobrého a kvalitního bydlení! Nové parkování před domem. Byt je vhodný jak pro investora, tak pro mladou rodinku.

S financováním tohoto družstevního bytu Vám může pomoci náš nezávislý úvěrový specialista pan Ing. Aleš Bogocz s praxí od roku 2006. V případě zájmu o nezávaznou prohlídku, či poskytnutí více informací, mi prosím volejte či pište.

Základní údaje

Evidenční číslo202312324
Typ nemovitostiByty
Upřesnění2+1
Typ prodejeprodej
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostC - úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena1 140 000
Měna
Poznámka k ceněpřevodní poplatek činí 5.800,-Kč, + úschovu financí 4.235,-Kč

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBorovského, Mizerov, Karviná
AdresaKarviná, Mizerov
GPS latitude49.854545
GPS longitude18.555464

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyŘadový
VybaveníBalkon, Lodžie, Sklep, Zařízeno nábytkem, Bytové jádro zděné
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Škola, Školka, Zdravotnická zařízení
Možnosti topeníÚstrední dálkové
VodaDálkový vodovod

Plochy

Užitná53 m2
Podlahová53 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu5. podlaží
Počet NP5