Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Podnájem částečně zařízeného družstevního bytu 3+kk, 57,1 m2, ul. Štramberská, Kopřivnice

13 000Kč/měs

Popis nemovitosti

Hledáte zrekonstruovaný, útulný a částečně zařízený byt, navíc ve velmi žádané lokalitě? Chtěli byste ušetřit na vstupním poplatku pro bytové družstvo, který v tomto případě nehradíte?

Pokud ano, mám pro Vás nabídku podnájmu družstevního bytu 3+kk, 57,1 m2 podlahové a 59,7 m2 užitné plochy, na ul. Štramberská v Kopřivnici, který se nachází v 5. patře / 7 (tzn. v 6. podlaží) revitalizovaného panelového domu. Jeho původní velikost 2+1 byla rozdělením obývacího pokoje sádrokartonovými příčkami zvětšena o nově vzniklý pokoj, a dále částečným odstraněním panelu došlo k propojení obývacího pokoje s kuchyní. V bytě dále proběhla rozsáhlá rekonstrukce zahrnující novou kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči (el. trouba, plynová varná deska, digestoř) vyrobenou stolařem na míru, novou koupelnu se sprchovacím koutem s masážními tryskami, toaletu, částečnou pokládku nové podlahy (plovoucí podlaha a dlažba, dále koberec a parkety), elektroinstalaci v mědi a rozvody vody a odpadů v plastu.

Každý jistě ocení krásný výhled, který se naskytne z obou stran nabízeného bytu.

K dispozici nájemníkovi zůstává lednička, pračka, mikrovlnka, televize, jídelní stolek, obývací stěna, barové židle, velká vestavná šatní skříň v dětském pokoji a věšáková stěna se skříní v předsíni. K bytu náleží zděný sklep. Vytápění i ohřev vody je zajištěn dálkově - v bytě tedy není žádný kotel, bojler, karma či přímotopy.

Dům se nachází v klidné části města s velmi dobrou občanskou dostupností v okolí (zastávka MHD, obchody, MŠ, ZŠ...).

Byt je již volný, připraven k nastěhování. Majitel preferuje dlouhodobý podnájem. Uvedená výše nájmu je včetně záloh za služby, bez zálohy na elektřinu a plyn.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace mě kontaktujte, a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

I přesto, že je dům zateplen, vzhledem k tomu, že mi průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsem dle zákona povinen uvádět třídu G.

Základní údaje

Evidenční číslo202212257
Typ nemovitostiByty
Upřesnění3+kk
Typ prodejepronájem
VlastnictvíDružstevní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostG - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhláškyvyhláška č. 264/2020 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena13 000
MěnaKč/měs
Poznámka k ceně+ záloha na elektřinu a plyn, + vratná kauce (20.000,- Kč) a provize RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaŠtramberská, Kopřivnice, Nový Jičín
AdresaKopřivnice
GPS latitude49.589295
GPS longitude18.141397

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyPanelová
Typ budovyDvojdům
VybaveníZařízeno částečně nábytkem, Sklep, Výtah
Možnosti topeníÚstrední dálkové
OkolíObchodní a obytná

Plochy

Užitná60 m2
Podlahová57 m2

Podlaží, počty místností

Podlaží objektu6. podlaží
Počet NP8