O Nás

Jsme lokální realitní kancelář působící v rámci Moravskoslezského kraje a okolí. Naši zakladatelé působí v realitách od roku 2011 a předešlé zkušenosti si přinesli ze stavařiny a ze sektoru financí. 

Při naši práci využíváme home staging, služby profesionálního fotografa, se kterým vyfotíme reálné a poutavé záběry odpovídající pohledu lidského oka, využijeme spolupráci s dronem pro poznání nemovitosti i jejího okolí i z ptačí perspektivy, natočíme moderní videoprohlídku, která díky virálnímu dosahu osloví širší počet potencionálních zájemců, zpracujeme 3D scan nemovitosti, díky kterému si zájemci mohou nemovitost prohlédnut z pohodlí svého domova, zakreslíme půdorys pro lepší orientaci a připravíme web nemovitosti. Zkratky jako PPC reklama, sociální marketing, efektivní inzerce nebo retargeting či lokální marketing máme vryté do DNA a pracujeme s nimi k dosažení nejefektivnějšího výsledku ať už při prodeji či pronájmu nemovitosti.

Díky propracovanému a odzkoušenému systému práce společně docílíme úspěšné realizace prodeje či pronájmu Vaší nemovitosti, která může být řešená také formou aukce. K našim klientům vždy přistupujeme individálně, podle jejich potřeb a vždy DĚLÁME REALITY SRDCEM. Naše práce nás baví a chceme ať celý proces, který společně projdeme není jen realitní džungle, ale pohoda, kterou zvládneme bez starostí ;-)

 

Pokud potřebujete nějakou radu či pomoc s prodejem či pronájem nemovitostí, nevájekte nás kontaktovat, nebo se zastavte k nám na kancelář.

 

V realitách jsme od roku 2011 a víme jak úspěšně a efektivně prodávat a pronajímat nemovitosti v rámci Moravskoslezského kraje a okolí.

Pokud s námi chceš spolupracovat, neváhej nás kontaktovat.

info@delamerealitysrdcem.cz

+420 774 101 334

 

Masivní inzerce Exportujeme na